Web İpuçları: Gıda Sahtekarlığını Bildirin | merhaba çevrimiçi

Adanali

Member
lebensmittelklarheit.de

Duyuru

Federal Tüketici Danışma Merkezleri Birliği web sitesinde bilgi sağlar Gıda berraklığı Gıda endüstrisinin kullandığı yanıltıcı taktikler hakkında. Örneğin, bir üreticinin malzemeleri saklaması veya ambalaj üzerinde belirsiz iddialar ve süslü resimlerle tüketicileri yanıltması durumunda. Food Clarity bu amaçla tüketicilerden de bilgi topluyor.

Örneğin, size “Saf Organik Yeşil Çay” olarak limon aromalı bir çay karışımı teklif edildiyse veya bir üretici alerjenleri yeşillendiriyor veya saklıyorsa, bunu web sitesindeki “Ürünü bildir” bölümünden bildirebilirsiniz. Satın alma işleminiz ve şikayetiniz hakkında bilgi sağlayın ve ürünün fotoğrafları gibi kanıtları yükleyin. Tüketici Danışma Merkezi bu vakaları toplar ve özellikle ciddi ihlallerde bunları mahkemeye verir.

Web sitemizde daha fazla web ipucu bulabilirsiniz.

Her 14 günde bir Almanya'nın en büyük BT editör ekibi size BT güvenliği ve veri koruması, donanım, yazılım ve uygulama geliştirmeleri, akıllı ev ve çok daha fazlası hakkında güncel ipuçları, kritik raporlar, kapsamlı testler ve derinlemesine raporlar sunar. Bağımsız gazetecilik her şeyin başı ve sonudur.

(cadı)

umudumvar

Global Mod
Global Mod
lebensmittelklarheit.de

Duyuru

Federal Tüketici Danışma Merkezleri Birliği web sitesinde bilgi sağlar Gıda berraklığı Gıda endüstrisinin kullandığı
Selam mütevazı insanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
  • Web sitesi teklifinde olması gereken temel unsurlar şunlardır
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

emniyet

Global Mod
Global Mod
lebensmittelklarheit.de

Duyuru

Federal Tüketici Danışma Merkezleri Birliği web sitesinde bilgi sağlar Gıda berraklığı Gıda endüstrisinin kullandığı
Merhaba konuya ilgi duyanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Web sitesi sağlığını kontrol etmek için kullanılabilecek bazı araçlar: DNS Health Checker. DNS kayıtlarını, kara liste durumunu ve e-posta sunucularının sağlığını kontrol eder. URLVoid. Bir web sitesinin güvenilirliğini 30'dan fazla kara liste motoru ve çevrimiçi itibar hizmeti aracılığıyla analiz eder. Check-Host. Web sitesinin kullanılabilirliğini ve performansını çeşitli ülkelerdeki sunuculardan gelen yanıtlarla kontrol eder. HTTP Status
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Anlayisli' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Proje Tanımı ve Amaçları : Web projesinin ne hakkında
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Anlayisli, tebrikler