Süpermarketler için, araba kütleleri -Carso sadece maaş maliyetlerinden tasarruf etmenin bir yolu değil, bazen müşteriler için bir zaman kazancı, yani mağazalar klasik sağlık sigortacıları için yeterli personel bulamıyorsa. Ancak şeytan SB nakit kayıtlarında ayrıntılı olarak saklanıyor.
Hafta sonu C'-Podcast C'et Uglink …
Ne tür kavramlar var? Sistemlerin kullanımı kolay mı? Her ikinci müşteriden şüphelenmeyen hırsızlık tespiti nasıl çalışır? Gizlilik ve veri koruma, anahtar kelimelerin gözetim kameralarına ne dersiniz? E: Müşterilerin kullanmayı sevmesi için araba kütlelerini nasıl elde edersiniz? C'T Uplink'in bu bölümündeki bu ve diğer sorular hakkında konuşalım.
Çalışmayı Ziyaret Etme: Patrick Bellmer, Markus Montz, Daniel Szöke
Konuk: Jan Schüßler
Üretim: Ralf Taschke
WhatsApp kanalımızda Torsten ve Jan, BT dünyasında etkinlik sipariş eden, en önemli şeyi bir araya getiren ve meslektaşlarımızın hazırladıklarına bir göz atın.
► dergi ile
► Mastodon'da C'et
► Instagram'da C'et
► Facebook'ta C'et
► Bluesky'de C'et
► C'C iplikte
► Kağıt üzerinde C'et: Dergiler nerede olursa olsun!
(JSS)

Hafta sonu C'-Podcast C'et Uglink …
Ne tür kavramlar var? Sistemlerin kullanımı kolay mı? Her ikinci müşteriden şüphelenmeyen hırsızlık tespiti nasıl çalışır? Gizlilik ve veri koruma, anahtar kelimelerin gözetim kameralarına ne dersiniz? E: Müşterilerin kullanmayı sevmesi için araba kütlelerini nasıl elde edersiniz? C'T Uplink'in bu bölümündeki bu ve diğer sorular hakkında konuşalım.
Çalışmayı Ziyaret Etme: Patrick Bellmer, Markus Montz, Daniel Szöke
Konuk: Jan Schüßler
Üretim: Ralf Taschke
WhatsApp kanalımızda Torsten ve Jan, BT dünyasında etkinlik sipariş eden, en önemli şeyi bir araya getiren ve meslektaşlarımızın hazırladıklarına bir göz atın.
► dergi ile
► Mastodon'da C'et
► Instagram'da C'et
► Facebook'ta C'et
► Bluesky'de C'et
► C'C iplikte
► Kağıt üzerinde C'et: Dergiler nerede olursa olsun!
(JSS)