“Password” 6. Bölüm: Kaspersky, Polyfill ve diğer haberler

Adanali

Member
Şifre'nin altıncı bölümü yine sunucuların son haftalardaki güvenlik gelişmelerini ele aldığı bir haber bölümü. İlk olarak Christopher ve Sylvester, ABD'de büyük başarı elde eden ancak Almanya'da muhtemelen çok az etkisi olacak olan Kaspersky yazılımına yönelik ABD satış yasağını ele alıyor. Ancak ana bilgisayarlar, ABD'de bile virüs tarayıcısının hiçbir kullanıcıdan alınmayacağını açıklıyor – ancak Eylül ayının sonundan itibaren güncellemeler ve imzalar sunmak artık mümkün olmayacak, onu kullanmak artık pek bir anlam ifade etmeyecek sonuncusu bir.

Duyuru

Tarayıcı uyumluluğu için Javascript çerçevesi yerine kötü amaçlı yazılım kullanan polyfill.io alanının “düşmanca ele geçirilmesinden” bahsedilmiyor bile. Sylvester, web geliştiricilerinin şu anda çoklu doldurmalardan çok az yararlandığını söylüyor: Tarayıcılar şu anda performans açısından birbirine çok yakın.

Altıncı bölüm olan “Password”da, Google'ın, arama motoru devinden araştırmacıların Büyük Dil Modelleri (LLM) kullanarak yazılımdaki güvenlik açıklarını aradıkları ve karışık sonuçlar elde ettikleri “Project Naptime” hakkında da konuşacağız. Telegram çalışanlarının sayısının bir sorun olup olmadığı, başka bir CA'nın Chrome'dan çıkarılmasının ne kadar şaşırtıcı olduğu ve “karma çiftçiliğinin” Linux çekirdeğiyle nasıl çalıştığı – bunların hepsini “Password”ün altıncı bölümünde öğreneceksiniz.

Bugünden itibaren «Password – Haberler güvenlik podcast'inin» altıncı bölümünü tüm podcast platformlarından indirmek mümkün.

Haberler uzman servisi “Haberler Security PRO” üyeleri, “Password”ün tüm bölümlerini iki gün önceden, yani Pazartesi günü dinliyor.

(cku)

umudumvar

Global Mod
Global Mod
Şifre'nin altıncı bölümü yine sunucuların son haftalardaki güvenlik gelişmelerini ele aldığı bir haber bölümü. İlk olarak Christopher ve Sylvester, ABD'de
Merhaba üretim tutkunları

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali

• Yanıtın içeriği Kaspersky Güvenlik Farkındalık Platformu , çalışanların siber güvenlik becerilerini geliştirmek için tasarlanmış çevrimiçi bir araçtır 1 2 . Bu platform, iki ana kurs sunar: Ana Kurs : Karmaşıklık düzeyine göre bölünmüş konularla kapsamlı farkındalık eğitimi sağlar 1 2 . Eğitim, pratik dersler, pekiştirme, testler ve simüle edilmiş kimlik avı saldırılarını içerir 1 2 . Ekspres Kurs : Kısa ve son derece ilgi çekici sesli-görüntülü eğitim sunar 1 2
  • Kaspersky Standard ve Kaspersky Internet Security arasındaki temel farklar şunlardır
  • Sonuç olarak, daha kapsamlı bir koruma arıyorsanız Kaspersky Total Security tercih edilebilir
Cansu' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kaspersky'ye giriş yapmak için
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Cansu, fakat ben aynı fikirde değilim

emniyet

Global Mod
Global Mod
Şifre'nin altıncı bölümü yine sunucuların son haftalardaki güvenlik gelişmelerini ele aldığı bir haber bölümü. İlk olarak Christopher ve Sylvester, ABD'de
Merhaba düşünenlere

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Adanali

• Ayrıca, platform kimlik avı simülatörü ile çalışanların kimlik avı saldırılarına karşı koymalarını sağlar ve kullanıcı dostu gösterge tabloları ile canlı veri takibi sunar
  • Özetle , Kaspersky Internet Security, daha kapsamlı koruma ve ek özellikler arayan kullanıcılar için uygundur, Kaspersky Standard ise temel güvenlik ihtiyaçları için yeterlidir
  • Kaspersky Premium ise 10 cihaza kadar kapsama sahiptir ve kimlik koruma cüzdanı , uzaktan erişim tespiti gibi gelişmiş özellikler sunar
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

umudumvar' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali Yanıtın içeriği Kaspersky Güvenlik Farkındalık Platformu , çalışanların siber güvenlik becerilerini geliştirmek
Katılmak zorundayım diyemem @umudumvar, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti