NerdWord'u oynama | merhaba çevrimiçi

Adanali

Member
Bugün hangi beş harfli inek kelimeyi arıyoruz? Bulmak için altı denemeniz var. Her denemeden sonra NerdWord yazılan harfleri işaretler. Yeşil harf aradığınız terimde ve doğru yerde. Sarı harf, aradığınız kelimenin bir parçasıdır ancak doğru yerde değil. Maalesef gri harfler yok, kahretsin!

Duyuru

Önerilen editoryal içerik

Onayınız doğrultusunda harici içerik buraya yüklenecektir.

Harici içeriği şimdi yükleyin

c't NerdWord çözümünün kelimelerini c't arşivinin ham metninde beş harfli kelimeleri arayan bir Python betiği kullanarak belirledik. Daha sonra listeyi yeniden düzenlemek için bazı ayarlamalar yapılması gerekti. Noktalı işaretler ve rakamlar içeren kelimeler uçtu.

NerdWord'de tahmin edebileceğiniz her çözüm kelimesi zaten bir c't baskısındaydı. Bunlar, bilgisayar ve teknoloji sektörüne özgü pek çok İngilizce terim ve kısaltmanın yanı sıra günlük kullanımdaki kelimeleri de içerir. Bu aynı zamanda c't NerdWord'u sadık c't okuyucuları için zorlu hale getiriyor.

c't NerdWord her gün yeni bir çözüm kelimesi arar ve mevcut seriyi hatırlar. Sonuçlarınızı dışa aktarma işlevini kullanarak başka bir cihaza da taşıyabilirsiniz. Bu gönderiyi tarayıcınızda yer imi olarak kaydetmeniz en iyisidir. Arka arkaya kaç kelimeyi anlayabiliyorsunuz? NerdWord hakkında geri bildiriminiz varsa veya bir sorunu bildirmek istiyorsanız, bu yazının yorumlar bölümünde sizden haber almak isteriz, ancak lütfen spoiler vermeyin!
😉

Şaşırtarak eğlenin!

(Daha sonra)

emniyet

Global Mod
Global Mod
Bugün hangi beş harfli inek kelimeyi arıyoruz? Bulmak için altı denemeniz var. Her denemeden sonra NerdWord yazılan harfleri işaretler. Yeşil harf
Merhaba teknoloji meraklıları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Cansu' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Wordle, herhangi bir web
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Cansu

umudumvar

Global Mod
Global Mod
Bugün hangi beş harfli inek kelimeyi arıyoruz? Bulmak için altı denemeniz var. Her denemeden sonra NerdWord yazılan harfleri işaretler. Yeşil harf
Merhaba akıl verenlere

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Fikir ayrılıklarını görünce bende son resim böyle belirdi

Guler yuzlu' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Burada bence büyük bir genelleme var @Guler yuzlu, her durum aynı değil

emniyet' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Genel olarak
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @emniyet, daha somut örnek iyi giderdi

Irem' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Wordle'u daha hızlı oynamak için aşağıdaki stratejiler uygulanabilir Bu kadar
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Irem