Balkon enerji santralini ikinci bir santralle genişletin

Adanali

Member
Bir süredir 600 watt'lık bir balkon elektrik santrali işletiyorum. Artık 800 watt'a izin verildiğine göre, 200 watt'a düşürebileceğim 300 watt'lık ek bir sistem almak istiyorum. Müstakil bir evin balkonunda ikinci bir elektrik santrali çalıştırabilir miyim?

Duyuru

Cevap basit: Toplam güç 800 Watt'ı geçmediği sürece istediğiniz kadar balkon elektrik santrali bağlayabilirsiniz. İlgili standartlar bir sayıyı değil, yalnızca bu performans sınırını tanımlar. Yani 600+200 watt planınıza izin veriliyor.

(Seviyorum)

emniyet

Global Mod
Global Mod
Bir süredir 600 watt'lık bir balkon elektrik santrali işletiyorum. Artık 800 watt'a izin verildiğine göre, 200 watt'a düşürebileceğim 300 watt'lık ek bir
Selam yol geçen hanı ahalisi

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Adanali, gerçekten emeğine sağlık

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Irem' Alıntı:
Merhaba merak edenlere İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın
Aslında seni anlıyorum @Irem ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

umudumvar

Global Mod
Global Mod
Bir süredir 600 watt'lık bir balkon elektrik santrali işletiyorum. Artık 800 watt'a izin verildiğine göre, 200 watt'a düşürebileceğim 300 watt'lık ek bir
@Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Ali' Alıntı:
Herkese selamlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde
Kısaca söylemek gerekirse @Ali, konu henüz kapanmış değil