Aleksandar Djordjevic: Güç bir maç olacak

umudumvar

Global Mod
Global Mod
Turkish Airlines EuroLeague’in 31. haftasında temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, deplasmanda Baskonia ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko’nun başantrenörü Aleksandar Djordjevic, güçlü müsabaka öncesi açıklamalarda bulundu.

İki grubun da Play-Off bahtının olmasına dikkat çeken Djordjevic, “Zor bir maç olacak. EuroLeague’in Rus kadrolarıyla oynanan maçların silinmesi sonucunın akabinde Baskonia’nın da Play-Off bahtı bulunuyor ve bu niçinle iki ekip için de epey değerli bir müsabaka oynanacak. Rakibimizin geçiş hamlelerinin ve yüksek tempolu oyunun en büyük silahları olduğunu biliyoruz. Üç sayı çizgisinin gerisinden Fontecchio, Giedraitis, Costello, Granger ve Marinkovic üzere hayli fazla tesirli isimleri var. Enoch da çember altında bu sene büyük gelişim gösterdi ve kendisini EuroLeague sahnesinde kanıtladı. Baskonia fazlaca hürmet duyulması gereken bir ekip. Yeni koçları Neven Spahija onlara farklı bir kimlik kazandırdı. Katiyetle fazlaca sert bir maça çıkacağız. Ekibimden birinci beklentim, oyunun ritmini denetim etmeleri olacak. Top kayıplarını sonlandırmak ve elbette ribaundlarda rakibe üstünlük sağlamak galibiyet için anahtar noktalar olacaktır. Sakatlık sorunu olan birkaç oyuncumuz yine ortamıza dahil oldu ve bu bizim için epeyce uygun bir gelişme. Grupla birlikte bir ya da iki antrenman yaptılar. Umarım bu maçtan başlayacak biçimde Jan Vesely’den önümüzdeki müsabakalarda katkı alabiliriz. Birebir biçimde Henry de birkaç idmana katıldı ve tıpkı dilekleri onun için de paylaşıyorum. Umarım iki oyuncumuz da bu maçta bize muhakkak müddetlerde de olsa yardım edebilir; lakin her ikisi de uzun vadeli sakatlıklardan çıkıyor, bunu da unutmamamız gerekiyor” sözlerini kullandı.