Yapay zeka hızlandırıcıları olan modern işlemciler artık buluttan ziyade yerel düzeyde bir veya diğer işleve izin verse bile, yeni akıllı telefonlarla büyük devrimlerin bir süredir geçmiş gibi görünüyor. Pil ömrüne, ekranlara, kameralara ve Co'ya bakarsanız, soru ortaya çıkıyor: Hala belirgin bir evrim var mı? Cihazlar her yeni nesil için her yıl daha da iyi mi yoksa biraz farklı mı?
C'et Uplink – Nerdistan'dan Podcast
Hafta sonu C'-Podcast C'et Uglink …
C'T Edition 6/2025'teki en iyi sekiz akıllı telefonun karşılaştırma testimize dayanarak, C'T Upink'in bu bölümündeki bu ve diğer sorulardan bahsediyoruz.
Önerilen editoryal içerik
Onayınızla, burada harici bir podcast (Podigee GmbH) burada davet edilir.
Podcast'ler her zaman yükleniyor
Şimdi podcast'i yükle
Harici içeriğin görüntülenmesini kabul ediyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlarına (GMBH Podigee) iletilebileceği anlamına gelir. Veri Koruma Beyannamamızda bunun hakkında daha fazla bilgi.
Çalışmayı Ziyaret Etmek: Robin Brand, Steffen Herget
Konuk: Jan Schüßler
Üretim: Ralf Taschke
Makaleye Bağlantı: Samsung Galaxy'deki Apple iPhone'a kıyasla sekiz Yüksek Yüksek Akıllı Telefon
[Link auf Haber/ratgeber/Acht-High-End-Smartphones-im-Vergleich-Von-Apple-IPhone-bis-Samsung-Galaxy-10288978.html]
WhatsApp kanalımızda Torsten ve Jan, BT dünyasında etkinlik sipariş eden, en önemli şeyi bir araya getiren ve meslektaşlarımızın hazırladıklarına bir göz atın.
► dergi ile
► Mastodon'da C'et
► Instagram'da C'et
► Facebook'ta C'et
► X/Twitter'da var
► Bluesky'de C'et
► Kağıt üzerinde C'et: Dergiler nerede olursa olsun!
(JSS)
C'et Uplink – Nerdistan'dan Podcast

Hafta sonu C'-Podcast C'et Uglink …
C'T Edition 6/2025'teki en iyi sekiz akıllı telefonun karşılaştırma testimize dayanarak, C'T Upink'in bu bölümündeki bu ve diğer sorulardan bahsediyoruz.
Önerilen editoryal içerik
Onayınızla, burada harici bir podcast (Podigee GmbH) burada davet edilir.
Podcast'ler her zaman yükleniyor
Şimdi podcast'i yükle
Harici içeriğin görüntülenmesini kabul ediyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlarına (GMBH Podigee) iletilebileceği anlamına gelir. Veri Koruma Beyannamamızda bunun hakkında daha fazla bilgi.
Çalışmayı Ziyaret Etmek: Robin Brand, Steffen Herget
Konuk: Jan Schüßler
Üretim: Ralf Taschke
Makaleye Bağlantı: Samsung Galaxy'deki Apple iPhone'a kıyasla sekiz Yüksek Yüksek Akıllı Telefon
[Link auf Haber/ratgeber/Acht-High-End-Smartphones-im-Vergleich-Von-Apple-IPhone-bis-Samsung-Galaxy-10288978.html]
WhatsApp kanalımızda Torsten ve Jan, BT dünyasında etkinlik sipariş eden, en önemli şeyi bir araya getiren ve meslektaşlarımızın hazırladıklarına bir göz atın.
► dergi ile
► Mastodon'da C'et
► Instagram'da C'et
► Facebook'ta C'et
► X/Twitter'da var
► Bluesky'de C'et
► Kağıt üzerinde C'et: Dergiler nerede olursa olsun!
(JSS)