Yeni Smartwatch: Samsung, Galaxy Watch 8 ve Watch 8 Classic'i tanıttı

Adanali

Member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile çevrildi.

Bir daha gösterme.

Galaxy Watch 8 ve Watch 8 Classic ile Samsung, bir taş diğerine neredeyse hiç bırakmadı ve akıllı saatleri geniş ölçüde geliştirdi. Galaxy Watch Ultra için sadece bir bellek güncellemesi ve yeni bir renk vardı.

Samsung, Galaxy Watch 8 Minimalist'in konaklamasını % 11 daha ince için 7 saatine kıyasla inşa etti. Bu nedenle, yeni bir grup ve mevcut saat bilezik kaydı da gereklidir, bu nedenle uyumlu değildir. Klasik Galaxy Watch 8, dönen çerçeve, yandaki üçüncü düğme ve başka bir plastik eleman ile daha az minimalist görünüyor. Her iki saat de Samsung'a göre maksimum 3000 CD/m² parlaklığına ulaşan OLED ekranına sahiptir. Selefi nesil sadece yarısını yönetti.

Bir işlemci olarak Samsung, beş nanometrelik bir yapısal genişlikte üretilen her iki saate de beş -bakımlı Exynos W1000'i dahil eder. Eski çift çekirdekli çipin yerini alır ve saatleri önemli ölçüde daha hızlı yapmalıdır. RAM, Galaxy Watch 8'in 32 GB bellek olduğu 2 GB'dir, klasik iki kez getirir. Klasikte, en güçlü pil 445 mAh ile, 8 saat boyuta bağlı olarak 325 veya 435 mAh'a getiriyor.

Bir UI 8 saati, işletim sisteminin aşınmasına dayanan iki saat üzerinde çalışır. Google Gemini ona entegre edilmiştir, böylece AI Ora asistanı bileğe oturur. Cebinizde bir akıllı telefonunuz yoksa ve “30 dakika yarış planlayın” veya “300 kalorili devre egzersizi başlat” gibi sesli komutlar geliştiriyorsanız da hazırdır. Eğitim otomatik olarak Samsung Health uygulamasında başlar. Akıllı telefon tarafından bilinen “saat çubuğu” da saat işletim sistemine dahildir.

Akıllı saatlerin yeni sağlık fonksiyonları, sirkadiyen ritminin ölçülmesi de dahil olmak üzere uyku izlemeyi içerir. Bundan Galaxy Watch 8, yatmak için en iyi zamanı önerir, sadece koyun kendinizi saymalıdır. Saat ayrıca uyku sırasında vasküler sistem üzerindeki deformasyon ile izlenir. Ek olarak, antioksidan endekse göz atar, karotenoidin değeri her beş saniyede bir kontrol edilir. Running'de yeni koçla, saat bireysel eğitim planları oluşturmayı ve gerçek zamanlı performansı hakkında geri bildirim sağlamayı amaçlıyor.

Samsung Galaxy Watch8 1

Samsung Galaxy Watch8 (Resim:

Steffen Herget/Haberler Media

)))

LTE'nin maliyeti 50 Euro daha

Galaxy Watch 8, 40 milimetre çapında Bluetooth varyantında 379 Euro'ya mal oluyor ve 44mm konaklama 409 Euro. LTE kapasite modelini istiyorsanız, 50 Euro daha fazla ödeme yapın. Grafit ve gümüş renklerde bir saat 8 var. Siyah beyaz olarak bulunan klasik Galaxy Watch 8, sadece 46 milimetre çapında mevcuttur, LTE ile 529 Euro ve 579 Euro'ya mal olur.

Galaxy Watch Ultra, Samsung'u en az bir yıl daha mevcut bir sanat durumuna bırakıyor. Yalnızca bir bellek güncellemesi akıllı saat alır, şimdi 32 GB yerine 64 yükledi. Titanyum mavisi olan yeni bir renk varyantı da var.

(SHT)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!