Windows 11'deki işlevi kontrol edin

Adanali

Member
Windows 11 bilgisayarımda koruma vb. Bellek kullanmak istiyorum. İşlemcim, RAM çubuğum ve ana kart bunu yapabilmelidir, ancak WMIC çağrısı ile ilgili önerinize göre aktif modu vb. wmic memphysical get memoryerrorcorrection Kontrol etmek istedim, sadece bir hata mesajı vardı.

Duyuru

Hatalar düzeltme prosedürünün WMIC ile incelenmesi bir hata mesajında (yukarıda) bitiyorsa, en son CIM komutu (aşağıda) komutunda birçok yeni Windows 11 kurulumuna geçmek gerekir. Kelimenin aktifleştirilmesi, metinde yalnızca en iyi genel bakışa ihtiyaç duyulur.

Hatalar düzeltme prosedürünün WMIC ile incelenmesi bir hata mesajında (yukarıda) bitiyorsa, en son CIM komutu (aşağıda) komutunda birçok yeni Windows 11 kurulumuna geçmek gerekir. Kelimenin aktifleştirilmesi, metinde yalnızca en iyi genel bakışa ihtiyaç duyulur.

Yanlış bir şey yapmadınız, daha önce Windows'ta bulunan Windows Management Instruments Hat Yönetim Aracı artık eskidir (“kullanımdan kaldırılmış”) ve Windows 11'i yeniden başlattığında Microsoft tarafından gerekli bir işlev (istek üzerine işlevsellik) olarak sağlanır. WMIC bu nedenle bir hata mesajıyla biter (görüntünün üst kısmına bakın).

Yine de “isteğe bağlı özellikler” aracılığıyla pencerelere yükleyebilirsiniz, ancak tavsiye etmiyoruz. Çünkü aynı bilgileri entegre bir PowerShell komutundan alacaksınız. Windows+R'ye basarak bir PowerShell başlatın ve sonra powershell Gir ve sonra komuta dokunun Get-CimInstance Win32_PhysicalMemoryArray | Select MemoryErrorCorrection.

Komut, ECT'nin doğru işlevi için 6 numarayı daha fazla veya MemoryErrorCorrection dışında. Örneğin, AMD-Kryzen platformlarında durum böyle. Bazı Xeon sistemlerinde, tek bit ECA için değer 5 görünür. Depolama koruması aktif değilse, çoğu sistemde olduğu gibi, çağrı 3 numarasını döndürür.

Arkasında Windows'un (WMI) yönetim enstrümantasyonu veya en modern ve evrensel ortak bilgi modeli (CIM) var. Arka planı ayrıntılı olarak açıkladık.

(CSP)