Ticwatch Atlas: Testte aşınma işletim sistemi ile harici akıllı saat

Adanali

Member
Ticwatch'ın Atlası dışarıda evde, görünümü netleştiriyor. Şu anda yaklaşık 270 Euro'ya mal olan akıllı saat, paslanmaz çelik, alüminyum ve naylonda dirençli bir gövdeye sahiptir, bilezik flor ezmelerinden yapılmıştır. 24 milimetrelik genişliğe sahip standart kayıt, tüm fiyat aralıklarında çok çeşitli bilezikler açar. Atlas çok büyük bir saattir ve ince kollarla çok güçlü görünüyor. Çok rahat değil, ancak Garmin Fenix 8'den en az iki daha ince milimetre.

Duyuru

İşletim sisteminin işletim sistemi Google'dan geliyor, Ticwatch üreticisi Mobvoi büyük değişiklikler yapmadı. Ayrıca, bu kesinlikle gerekli değildir, sistemin navigasyonu ve tasarımı günlük yaşamda gösterildiğini ve duyarlı olduğunu kanıtlamaktadır. Dokunmatik ekran, haddeleme taç ve ikinci düğme ile kontrol, ikinci düğmenin mutlaka ihtiyacı olmasa bile bir çocuğun oyunudur.

Wear OS ile sadece habercilerin bildirimlerini değil, aynı zamanda emojiler, dilsel dikte veya daktilo yazılmış metinlerle de okuyabilirsiniz. İkincisi, küçük saat ekranında en az eğlencelidir. Ticwatch ayrıca yapım aşamasında mikrofon ve hoparlör sayesinde arama yapabilir. Ses teneke olsa ve hoparlör özellikle güçlü olmasa bile çok kötü çalışmıyor. Bununla birlikte, günlük yaşamda telefon uygun olmaya devam etmektedir.

Qualcomm'un Snapdragon W5+ Gen 1 ve 2 GB RAM ile saat hoş bir şekilde çalışır. Safir cam katmanı çizik ekranını korur. OLED ekranının kendisi 1.43 inç, maksimum parlaklık 453 CD/m'dir2. Bu, güneş parlasa bile saatin okunmasını sağlar. Parlaklık kontrolü üç aşamada otomatik veya manuel olarak gerçekleşir. Ancak, saati manuel olarak tekrar uyandırmanız gerekir ve önceden ayarlanmış ekran her zaman dijital bir saat tarzında tarzda “Ultra Düşük Güç” modunda kötüdür. Ekranı her zaman normal bir OLED modunda aktif olarak değiştirirseniz, bu terimi önemli ölçüde azaltır. Mobil iletişim, diğer 2.4 GHz ligamentlerinde Ticwatch ve WiFi'yi desteklemez.