SSD'yi taşıdıktan sonra Adobe Digital Editions ile ilgili sorun

Adanali

Member
Artık aşırı kalabalık olan C: sürücümü daha büyük bir SSD'ye kopyaladığımdan beri Adobe Digital Editions e-kitap yazılımı artık çalışmıyor: Bir DRM e-kitabını üzerine sürüklediğimde şu hata mesajı görünüyor: “Hata: aktivasyonunuzu kontrol edin!” Adobe Digital Editions'ı e-posta adresim ve şifremle etkinleştirmeye çalıştığımda “Etkinleştirme Sunucusu Hatası” alıyorum. Bu sorunu çözmenin bir yolunu biliyor musunuz?

Duyuru

Bu durumda Adobe, etkinleştirme dosyasını yetkilendirme verilerinizle yeniden oluşturmanızı bekler. Ancak hala sistemde mevcut. İlk adım Adobe Digital Editions'taki yanlış izni kaldırmaktır. Bunu yapmak için Windows'ta Adobe Digital Editions'ta Ctrl+Shift+D tuşlarına ve Mac'te Cmd+Shift+D tuşlarına basın. Ardından “İzni sil”i seçin ve Tamam'a tıklayın.

Bir sonraki adımda işletim sistemindeki aktivasyonu silin. Bunu Windows'ta yapmak için kayıt defteri düzenleyicisini açın (“Başlat/Çalıştır” ve ardından “regedit” komutunu girin). Daha sonra “HKEY_CURRENT_USERSoftwareAdobeAdeptActivation” içindeki “Adept” anahtarını seçin. “Dosya/Dışa Aktar” iletişim kutusunda, “Dışa aktarma alanı” altında “Seçili alt ağaç” seçeneğini seçin ve güvenlik nedeniyle bunu yerel olarak kaydedin. Daha sonra “Usta” tuşunu silin.

MacOS'ta kullanıcı dizininizdeki “/Library/Application Support/Adobe/Digital Editions/” konumuna gidin ve “activation.dat” dosyasını silin. Güvenliğiniz için bunları çöp kutusuna taşıyın, böylece geri yükleyebilirsiniz. Tüm etkinleştirme verileri kaldırıldıktan sonra Adobe Digital Editions'ın yeniden açılması ve yetkilendirilmesi gerekir.

(akr)