Raspi, Esp & Co.: Haups'a IoT el sanatlarını yükleyin
Sıcak pist kapısı ve kesinti masaları
Pistlerde Raspi
Güç kaynakları ve anahtarlama unsurları
Korumak
Kablo
Riga terminalleri ve dağıtım blokları
Distribütör
Bir gerçekçilik: hiçbir şey bir geçiciden daha uzun sürmez. Elektronik hobiler bunu bilir: Sadece yönetilebilir LED ışık zinciri için platin kontrolörünü, hazır sıcak su deposundaki ısıtma elemanının parlaklığı veya fazlalığı ile kontrol edilen bahçe aydınlatması ve projenin herhangi bir gövdesinde veya plastik bir sokette serbest bırakın ve devam etmeden önce yılın dörtte birine çalışıyorsunuz.
Bu kurulumlarda hata oluşursa, en iyi durumda, sadece çok hızlı alıştığınız konfor başarısızlığına yol açarlar. Bununla birlikte, en kötü durumda, elektrik tarafından tetiklenen yangınlar veya kişisel yaralanmalar vardır. Ailelerin sigortasının botun sonuçlarını ödemeyi reddetme olasılığı yüksektir.
- ESP'ler, Raspberry Pis ve Cetera, Maternalire'de uygun sahiplerle monte edilebilir.
- Ucuz tuğlalarla ESP ve Raspis'i dağıtım dolabına getirebilirsiniz.
- Daha büyük yükleri değiştirirken, veri kartlarına özellikle dikkat etmek gerekir.
Çözüm, kaput ray dağıtım kutusuna, kablolama ve kontrolü düzenli olarak uzun vadeli elektronik projelerin kurulumu hakkında doğru temel bilgiyi elde etmektir. Aşağıda, şapkalar için el işi projeleri kullandığınız malzemeyi ve temizlik, güvenli ve mevcut standartlara göre ne yapmanız gerektiğini gösteriyoruz.
Bu, Haberler Plus “Raspi, Esp & Co. Bir Haberler Plus aboneliği ile tüm makaleyi okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.
Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.
Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.
Bu makaleyi okumak için bir test aboneliği doldurun ve bir ay boyunca tüm Haberler+ içeriğini ücretsiz olarak okuyun.