Özel okullarda ‘yemek ve yardımcı kaynak’ isyanı

Adanali

Member
CUMHURBAŞKANI’NIN AÇIKLAMASINA KARŞIN YARDIMCI KAYNAKLARA FAHİŞ FİYATLAR İSTENİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasına karşın, özel okullarda yardımcı kitap ismi altında velilerden fahiş sayılar isteniyor. Veliler bu duruma isyan ediyor.

Konuyla ilgili görüştüğümüz bir veli isyanını bu türlü lisana getirdi: Okul için evvelki senelerda servis hariç, yemek ve yardımcı kaynak için paket bir fiyat söylemiş olduler, verdim. Bu yıl da o denli olduğunu düşündük lakin evvel yemek için başka bir fiyat talep edildi, çabucak sonrasında da yardımcı kaynak için farklı bir fiyat talep edildi. Yemek ve yardımcı kaynak için istedikleri sayı okul fiyatını geçmiş durumda. Şayet kontrat imzalamamış olsaydım, okuldan almayı düşünüyordum. MEB’in bu mevzuya el atması gerekiyor.

Okullar, Velilerden yalnızca yardımcı kaynak için 7 bin TL’den çok fiyat talep ediyor. Veliler, Bakanlığın bahse el atmasını bekliyor.

Bu husustan rahatsız olan velilerin CİMER üzerinden şikayet etmeleri uygun olacaktır.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!