Lunarvision: Öğrenciler yapay zekaya dayalı görsel yardım geliştiriyor

Adanali

Member

1. Lunarvision: Öğrenciler yapay zekaya dayalı görsel yardım geliştiriyor

2. Üniversiteden Başlangıç'a

3. Amaç: Daha ucuz ve daha iyi

“Apple 12:00, sabah 2'de” diye açıklıyor Voice Ai. Soruya, “Kayısı iyi görünüyor. Ama yine de yumuşak hissedebileceklerine dikkat ediyorlar.” Voice AI, şu anda üç Hamburg öğrencisini geliştiren görsel bir yardım olan Lunarvision'a ait. Lukas Ganss, Alejandro Poiqui ve Timon Pitz, başlangıç aylarını ve ürünlerini Haziran 2025'in başında Hanover Blind Devlet Eğitim Merkezi'nde (LBZB) sundular.

Öğrenciler cihazlarını gösteremediler, çünkü onu değiştirmek için ilk prototipi sökmek zorunda kaldılar. Bunun yerine, süpermarketteki Obegal'in önündeki durum da dahil olmak üzere ses kaydı da dahil olmak üzere uygulamalar gösterdiler.

Lunarvision yardımı üç bileşenden oluşur: kafaya takılan entegre bir kameraya sahip küçük bir cihaz, örneğin sırt çantasına yerleştirilen bir işlemci ve pil ile denilen bir göbek ve cihazın etkinleştirildiği bir düğme.

Bu, “Lunarvision'ın makalesi: öğrenciler yapay zekaya dayalı görsel yardım geliştirdiler” i Haberler artı “Lunarvision makalesi” nin okuma şampiyonu oldu. Bir Haberler Plus aboneliği ile makalenin tamamını okuyabilirsiniz.

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!