Fritzbox-Nas'ta daha fazla SMB erişimi yok

Adanali

Member
Ev ağımda eski bir Fritzbox'ı yenisiyle değiştirdim. Daha önce yeni yönlendiricide depolanan yapılandırmayı içe aktardıktan sonra, her şey bir istisna dışında çalışır: USB bağlantısında harici bir sabit sürücü ile kutuyu küçük bir NAS olarak da kullanıyorum. Manuel aktivasyondan sonra dosyaya erişim, tarayıcı arayüzü aracılığıyla da çalışır, ancak örneğin Linux ve Windows'tan KOBİ erişimi değil net use s: \192.168.178.1fritz.nas %PassWort% /user:ftpuser. Burada “Bir Sistem Hatası 53 meydana geldi. Ağ yolu bulunamadı” hata mesajını alıyorum. Ne yaparım?

Fritzboxs, USB/bellek ayarlarında

Fritzboxs, “Ağ Evi” nde USB/Bellek Ayarları'na sunulan ada bağlı USB kütle belleğinin Windows sürümlerini yayınlar.

Muhtemelen seninkine uyum sağlar net-İden adı fritz.nas serisi, “Home Network Sürümü” sekmesinde Fritzbox'ta “Home Network / USB / Konuşma” nda ad olarak arşivlenmez. Oraya bir göz atın ve gerekirse yeni bir sürüm adı girin veya net-Arama.

(EA)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!