Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Uzun misyondan alındı

Adanali

Member
Kimi bakanlık ve kurumlara ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara bakılırsa, Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Faik Yıldırım misyonundan alındı.

Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan müfettişliklere, yapılan yeterlik imtihanında muvaffakiyet gösteren müfettiş yardımcıları Muhammed Emin Güler, Muhammed Kalender, Begüm Ulaman Aksakal, Seçil Baykara, Cem Çulha, Özcan Şener, Ezgi Vardal Coşkun, Semra Otçeken, Yusuf Turançiftçi, Damra Elçi, Baran Meczup, Barış İzmir atandı.

Nükleer Düzenleme Şurası İkinci Başkanlığına, üye İsmail Hakkı Arıkan, üyeliğine Memduh Fatih Çınar getirildi.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü İdare Konseyi Üyesi Soner Korkmaz bakılırsavinden alındı, yerine Hasan Kaymak atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Şırnak Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğüne, Abdullah Ayar getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Hazine başkontrolörlüklerine, Hazine kontrolörleri Harun Gürer, İsmail Halıcı, Semih Şahin ve Turgut Sayılır atandı. Hazine Kontrolörlüğüne, yapılan yeterlik imtihanında muvaffakiyet gösteren Stajyer Hazine Kontrolörü Fatih Yetişen getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan vergi müfettişliğine Ziya Çizioğlu atandı. Vergi başmüfettişliklerine, vergi müfettişleri Adem Tıraşcı, Mehmet Mergen, Murat Yapmış, Mustafa Tokalı, Ömer Yıldız, Şener Öztürk, Ünal Özcan, Ahmet Uçar, Fatih Kaya, Ahmet Karagöz, Ahmet Karasarıoğlu, Ali Yılmaz Yıldız, Erhan Varlı, Ertürk Yılmaz, Ferit Üstün Aydın, Hasan Çevik, İbrahİm Bahar, İlkay Çevik, Kahraman Yıldız, Kenan Tosun, Mehmet Ayvallı, Mehmet Ersİn Dönmez, Mehmet Öztürk, Mustafa Aktaş, Nihal Şengül, Onur Raci Ürkmez, Pınar Yesökey Shalbukil, Recep Kavaklı, Sadi Erinç Fazilet, Seçkin Özkurt, Serhun Ercan, Serkan Şahin, Sinan Yılmaz, Tuncay Akkuş, Yaşar Bakkal ve Zeliha Tükenmez atandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan vergi müfettişliklerine, yeterlik imtihanında muvaffakiyet gösteren vergi müfettiş yardımcıları Ahmet Gönül, Ayşegül Süslü Gökalp, Dilek Yiğit Uzun, Durdu Mehmet Sağer, Erdinç Acil, Muharrem Yalvaç, Ramazan Bulut ile Yusuf Afşar getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan başmüfettişliklere, müfettişler Muhammet Fatih Uslu, Utkan Yigitoğlu, Çiğdem Özdemir, Ali Fazilet Yalçın, Mustafa Korkutata, Aysun Yücebaş, Sıtkı Serhat Yıldırım, Mustafa Çakır, Seydi Battal Özyazgan, Nezir Arslan, Serhan Karamanoğlu ve Bilal Bakır atandı.

Mili Eğitim Bakanlığı

Ulusal Eğitim Bakanlığı Ankara Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Turan Akpınar nazaranvden alındı, yerine Harun Fatsa getirildi.

Diyarbakır Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Eskişehir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve Isparta Ulusal Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz misyonlarından alındı.

Adıyaman Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Ramazan Aşcı, Amasya Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Türkmen, Diyarbakır Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Tokat Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Elazığ Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Yiğit, Isparta Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Erhan Baydur, Kayseri Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Ayhan Teltik, Mardin Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Nevşehir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Müfettiş Mehmet Polat ile Trabzon Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Hüseyin Burak Fettahoğlu getirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Ulusal Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığına İrfan Keskin atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan başmüfettişliklere, müfettişler Mustafa Güler, Fidan Ahmet Paksoy, Canan Çalışkan, Ali Kozan, Ahmet Çelik, Turhan Yaşar Alpkılıç ve Mehmet Melih Arslan getirildi. Batman Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğüne Mehmet Aydın’ın ataması yapıldı.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve İdare Şurası Lideri Osman Uzun bakılırsavden alındı. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İdare Heyeti üyeleri Zekeriyya Erdurmuş ve Hasan Hüseyin Aydemir misyonundan alındı. Et ve Süt Kurumu İdare Heyeti Üyesi Sezai Aydın vazifeden alındı, yerine Mehmet Ali Köse getirildi.

Ticaret Bakanlığı

Ticaret Bakanlığında açık bulunan, İhracat Genel Müdürlüğüne Mehmet Ali Kılıçkaya, İthalat Genel Müdürlüğüne İhracat Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Azgın, Milletlerarası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğüne Emre Orhan Öztelli, Eser Güvenliği ve Kontrolü Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı Hakkı Karabörklü, Takviye Hizmetleri, Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye Genel Müdürlüğüne Oğuzhan Şatıroğlu ve Strateji Geliştirme Başkanlığına Süleyman Alıcı atandı. Ticaret müfettişliğine, yeterlik imtihanında muvaffakiyet gösteren ticaret müfettiş yardımcıları Rıdvan Candan, Halil Bayındır ve Salih Ulutaş getirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdür Yardımcısı Naci Kaya ile 4. Bölge Yusuf Taşkan bakılırsavlerinden alındı. Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdür Yardımcılığına Burak Okçu, Denizcilik Genel Müdür Yardımcılığına Zafer Aslan, 10. Bölge Müdürlüğüne Buğrahan Çakmak, DLH Marmaray (İstanbul) Bölge Müdürlüğüne Gökhan Taş atandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı başmüfettişliklerine, müfettişler, Recai Kılıçoğlu, Hamdi Çalışkan, Engin Eminağaoğlu, Ahmet Recai Aldemir, Hidayet Dertlioğlu, Tahsin Deniz, Aytekin Abacı, Hasan Güngör ve Esma Atan getirildi.