C't Hikayesi: Küreler Ses | Haberler Online

Adanali

Member

1. C't Story: Hız Sesleri

2. Sayfa

3. Sayfa

4. Sayfa

5. Sayfa

Büyülenmiş, soluk güneş tarafından zayıf bir şekilde aydınlatılan güneş sisteminin en büyük gezegenini sabitledim. Kırmızı tonlarda, kahverengi, sarı ve mavi olan farklı renk kurdeleleri ve bulutların turbini ile yapılan kaleydoskop bana yaptığım görev için bir anlayış dokunuşu uyandırdı. Küçük bir dokunuş. Aslında, sadece Interplanetar'ın özel soruşturmaları için ajansımdan emir varsayımı eksikliği ve hesap dengesinin üzücü görüşü, bunun için bir güvenlik komutanı olarak önemsiz bir proje almamı sağladı.

Spela-7-Verdi Net bir başlangıç. “Ned'in kuru sesi beni düşüncelerimden yırttı. Jüpiter'de zaten ayarlanmış altı spektroskopik ses kasasına ek olarak, radarın yapay nesneleri yoktu. Diğerinin aksine, yedi sayı değişmemeli, ancak kırmızı noktaların omurları değişmelidir, bu da son zamanlarda ve probun hızında bazı ayrılıcı talepler getirmelidir.

“Bu yüzden hazineyi yolculuk sırasında gönderiyoruz, Secchione!” Neşeli ses tonum, son rahatsız edici eva girişimim gibi, ozanın adı gibi ona sıçradı. Mavi kurbağa.

Bu, “C'T Story: Balls” makalemizin Haberler artı okuma örneğiydi. Bir Haberler Plus aboneliği ile makalenin tamamını okuyabilirsiniz.

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!