Anonsların gayesini aştığını söyleyen Soylu, “Maksadını aşmış bir anonsun mescitten yapıldığı konusunda biraz evvel vali beyefendiyle konuştum. bu biçimde bir sokağa çıkma yasağı falan kelam konusu değil. Yalnızca anladığım kadarıyla ufak bir ihtar kelam konusu olacakmış, zannediyorum amacını aşmış bir ilan yapılmış. Ne sokağa çıkma yasağı var, ne diğer bir şey kelam konusu. Bu tip işlerde, buradaki kamu gorevlilerine de ikazım soğuk kanlı olmaları. Oradaki kamu gorevlilerini de tenkit ettiğimi söylemek istiyorum” dedi.
VALİ GÜL: SORUMLULAR HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI
Gaziantep Valisi Davut Gül, Karkamış ilçesinde mescitlerden yapılan anons üzerine toplumsal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Vali Gül, açıklamasında, “Karkamış’ta mescitlerde yapılan anonslar niyetini aşmış olup sokağa çıkma yasağı vb. bir durum olmadığı üzere rutinin haricinde bir durum da kelam konusu değildir. Sorumlu kamu gorevlileriyle ilgili soruşturma açılmıştır.” dedi.
VALİ GÜL: SORUMLULAR HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI
Gaziantep Valisi Davut Gül, Karkamış ilçesinde mescitlerden yapılan anons üzerine toplumsal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Vali Gül, açıklamasında, “Karkamış’ta mescitlerde yapılan anonslar niyetini aşmış olup sokağa çıkma yasağı vb. bir durum olmadığı üzere rutinin haricinde bir durum da kelam konusu değildir. Sorumlu kamu gorevlileriyle ilgili soruşturma açılmıştır.” dedi.