27 Nisan 2022 tarihindeki atama kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı

Adanali

Member
ATAMA KARARLARI

Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Faik YILDIRIM, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci hususu mucibince misyondan alındı

Müfettişliklere, yapılan yeterlik imtihanında muvaffakiyet gösteren ekli listede yer alan Müfettiş Yardımcıları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü unsurları yeterince atanmıştır.

Nükleer Düzenleme Şurası;

– İkinci Başkanlığına, Üye İsmail Hakkı ARIKAN,

– Üyeliğine Memduh Fatih ÇINAR,

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 ııci unsurları ile 95 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 7 nci hususu mucibince atanmıştır.

Karar: 2022/179 233 sayılı Kanun Kararında Kararnamenin 8 inci hususu ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü unsurları mucibince, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü İdare Heyeti Üyesi Soner KORKMAZ nazaranvden alındı

YERİNE

İdare Heyeti Üyeliğine Haşan KAYMAK atanmıştır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Şımak Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları yeterince Abdullah AYAR atanmıştır.

Hazine ve Maliye Bakanlığı

Hazine Başkontrolörlüklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları mucibince Hazine Kontrolörleri Harun GÜRER, İsmail HALICI, Semih ŞAHİN ve Turgut SAYILIR atanmıştır.

Hazine Kontrolörlüğüne, yapılan yeterlik imtihanında muvaffakiyet gösteren Stajyer Hazine Kontrolörü Fatih YETİŞEN 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları yeterince atanmıştır.

Vergi Müfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü unsurları yeterince Ziya ÇİZİOĞLU atanmıştır.

Vergi Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları yeterince ekli listede yer alan Vergi Müfettişleri atanmıştır.

Karar: 2022/189 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları mucibince Ulusal Eğitim Bakanlığı Ankara İ1 Ulusal Eğitim Müdürü Turan AKPINAR bakılırsavden alındı

YERİNE

Ankara Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Harun FATSA atanmıştır.

Karar: 2022/190 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü unsurları yeterince Ulusal Eğitim Bakanlığı;

Diyarbakır Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN,

– Eskişehir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Hakan CİRİT,

– İsparta Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Ömer YILMAZ,

vazifeden alınmış,

– Adıyaman Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Ramazan AŞÇI,

– Amasya Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Mehmet TÜRKMEN,

– Diyarbakır Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne, Tokat Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Murat KÜÇÜKALİ,

– Elazığ Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Mehmet YİĞİT,

İsparta Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Erhan BAYDUR,

– Kayseri Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Ayhan TELTİK,

– Mardin Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne, Nevşehir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Murat DEMİR,

– Nevşehir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne, Müfettiş Memet POLAT, atanmıştır.

Ulusal Eğitim Bakanlığında açık bulunan Trabzon Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları mucibince Hüseyin Burak FETTAHOĞLU atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Ulusal Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları yeterince İrfan KESKİN atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı

Başmüfettişliklere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü unsurları yeterince Müfettişler Mustafa GÜLER, Fidan Ahmet PAKSOY, Canan ÇALIŞKAN, Ali KOZAN, Ahmet ÇELİK, Turhan Yaşar ALPKILIÇ ve Mehmet Melih ARSLAN atanmıştır.

Batman Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü unsurları yeterince Mehmet AYDIN atanmıştır.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve İdare Şurası Lideri Osman UZUN, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü unsuru mucibince vazifeden alınmıştır.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İdare Konseyi Üyeleri Zekeriyya ERDURMUŞ ve Haşan Hüseyin AYDEMİR, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci hususu mucibince vazifeden alınmıştır.

233 sayılı Kanun Kararında Kararnamenin 8 inci unsuru ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları mucibince, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İdare Şurası Üyesi Sezai AYDIN nazaranvden alınmış ve bu suretle boşalan İdare Şurası Üyeliğine Mehmet Ali KÖSE atanmıştır.

Ticaret Bakanlığı

– İhracat Genel Müdürlüğüne Mehmet Ali KILIÇKAYA,

– İthalat Genel Müdürlüğüne, İhracat Genel Müdür Yardımcısı Mehmet AZGIN,

– Memleketler arası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğüne Emre Orhan ÖZTELLİ,

– Eser Güvenliği ve Kontrolü Genel Müdürlüğüne, tıpkı yer Genel Müdür Yardımcısı Hakkı KARABÖRKLÜ,

– Dayanak Hizmetleri, Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye Genel Müdürlüğüne Oğuzhan ŞATIROĞLU,

– Strateji Geliştirme Başkanlığına Süleyman ALICI,

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları mucibince atanmıştır.

Ticaret Müfettişliğine, yapılan yeterlik imtihanında muvaffakiyet gösteren Ticaret Müfettiş Yardımcısı Rıdvan CANDAN 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü unsurları yeterince atanmıştır.

Ticaret Müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavmda muvaffakiyet gösteren Ticaret Müfettiş Yardımcısı Halil BAYINDIR 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü unsurları yeterince atanmıştır.

Ticaret Müfettişliğine, yapılan yeterlik imtihanında muvaffakiyet gösteren Ticaret Müfettiş Yardımcısı Salih ULUTAŞ 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları yeterince atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü unsurları mucibince Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı;

– Tersaneler ve Kıyı Yapılan Genel Müdür Yardımcısı Naci KAYA,

– IV. Bölge Müdürü Yusuf TAŞKAN,

nazaranvden alınmış,

– Tersaneler ve Kıyı Yapılan Genel Müdür Yardımcılığına Burak OKÇU,

– Denizcilik Genel Müdür Yardımcılığına Zafer ASLAN,

– X. Bölge Müdürlüğüne Buğrahatı ÇAKMAK,

– DLH Marmaray (İstanbul) Bölge Müdürlüğüne Gökhan TAŞ, atanmıştır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları yeterince Müfettişler Recai KILIÇOĞLU, Hamdi ÇALIŞKAN, Engin EMİNAĞAOĞLU, Ahmet Recai ALDEMİR, Hidayet DERTLİOĞLU, Tahsin DENİZ, Aytekin ABACI, Haşan GÜNGÖR ve Esma ATAN atanmıştır.

26 Nisan 2022

Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI