19 Ağustos 2022’den kıymetli gündem başlıkları

Adanali

Member
1- CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası açılış merasimine katılacak.

(Tekirdağ/15.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 60 bin konutluk “Esenler Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamında tamamlanan 1’inci etabın anahtar teslim merasimine katılacak.

(İstanbul/17.30)

2- Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Nevşehir Valiliğini ziyaret edecek, Nevşehir Vilayet Kıymetlendirme Toplantısı’na, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı’na, Avanos Üçkuyu İlkokulu Köy Ömür Merkezi açılışına katılacak, Nevşehir Belediyesini ziyaret edecek.

(Nevşehir/11.00/11.15/13.30/15.00/16.30)

3- GÜZEL Parti Genel Lideri Meral Akşener, Küçükçekmece, Güngoren ve Zeytinburnu’nda esnaf ziyaretlerinde bulunacak.

(İstanbul/14.00/16.00/18.00)

4- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, partisinin Tokat Vilayet Başkanlığını ziyaret edecek, Vilayet Başkanlığının Genişletilmiş Vilayet Müracaat Meclisi toplantısına katılacak, Sivas Valiliği ve Belediye Başkanlığına ziyarette bulunacak.

(Tokat /11.00/14.00/Sivas/17.30/18.30)

EKONOMİ

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TEKNOFEST Hyperloop Geliştirme Yarışı’na katılacak.

(Kocaeli/11.00)

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, İzmir Dikili Tarım Organize Sanayi Temel Atma Merasimi’ne katılarak, Tarım Bölgesi’ni ziyaret edecek ve İzmir Tarım Dalı Temsilcileri Toplantısı’na iştirak edecek. Bakan Kirişci, Hacı Tahir Şimşek Camii açılışına katılarak, çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

(İzmir/11.00-19.00)

3- TÜİK, bu yılın ikinci çeyreğine ait yapı müsaade istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

4- TOBB, temmuzda kurulan ve kapanan şirketlere ait istatistikleri yayımlayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Spor Toto Harika Lig’de 3. hafta HangiKredi Ümraniyespor-Galatasaray maçıyla başlayacak.

(İstanbul/21.00)

2- Spor Toto 1. Lig’de 2. haftanın birinci maçında Boluspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek.

(Bolu/21.00)

3- Galatasaray Spor Kulübü Lideri Dursun Özbek’in annesinin cenazesi ikindi vakti Levent Afet Yolal Mescidi’nde kılınacak cenaze namazının akabinde Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

(İstanbul/17.00)