ATAMA KARARLARI
Devlet Gereç Ofisi Genel Müdürlüğüne ve İdare Şurası Başkanlığına, 233 sayılı Kanun Kararında Kararnamenin 6 ncı hususu ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları mucibince Mücahit ÖZDEMİR atanmıştır.
Devlet Gereç Ofisi Genel Müdürlüğünde açık bulunan İdare Konseyi Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Kararında Kararnamenin 8 inci unsuru ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları mucibince Uğur SANCARBABA atanmıştır.
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları mucibince Ulusal Eğitim Bakanlığı;
– Hatay İ1 Ulusal Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN,
gorevden alınmış,
– Hatay Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne, Konya Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Seyit Ali BÜYÜK,
– Konya Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne, Düzce Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Murat YİĞİT,
– Samsun Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Murat AĞAR,
– Tokat Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Ahmet ÖZDEMİR, atanmıştır.
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları mucibince Ulusal Eğitim Bakanlığı;
– Kırıkkale Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Yusuf TÜFEKÇİ,
gorevden alınmış,
– Kırıkkale Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Hayati TELEFONCU,
– Malatya Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Hatice ÖZDEMİR, atanmıştır.
Karar: 2022/422 3 sayılı Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Metotlarına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 9’uncu unsurunun birinci fıkrası yeterince, ek listede kimlikleri yazılı general ve amiraller isimleri hizalarında belirtilen bakılırsav yerlerine atanmıştır.
Bilgi Teknolojileri ve Bağlantı Kurulu
– Başkanlığına Ömer Abdullah KARAGÖZOĞLU,
– Üyeliğine Orhan ÖĞE,
– Üyeliğine Hüsnü KILIÇ,
5/4/1983 tarihindeki ve 2813 sayılı Kanunun 8 inci unsuru ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci hususları mucibince atanmıştır.
18 Ağustos 2022
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
Devlet Gereç Ofisi Genel Müdürlüğüne ve İdare Şurası Başkanlığına, 233 sayılı Kanun Kararında Kararnamenin 6 ncı hususu ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları mucibince Mücahit ÖZDEMİR atanmıştır.
Devlet Gereç Ofisi Genel Müdürlüğünde açık bulunan İdare Konseyi Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Kararında Kararnamenin 8 inci unsuru ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları mucibince Uğur SANCARBABA atanmıştır.
– Hatay İ1 Ulusal Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN,
gorevden alınmış,
– Hatay Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne, Konya Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Seyit Ali BÜYÜK,
– Konya Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne, Düzce Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Murat YİĞİT,
– Samsun Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Murat AĞAR,
– Tokat Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Ahmet ÖZDEMİR, atanmıştır.
– Kırıkkale Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Yusuf TÜFEKÇİ,
gorevden alınmış,
– Kırıkkale Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Hayati TELEFONCU,
– Malatya Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Hatice ÖZDEMİR, atanmıştır.
Karar: 2022/422 3 sayılı Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Metotlarına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 9’uncu unsurunun birinci fıkrası yeterince, ek listede kimlikleri yazılı general ve amiraller isimleri hizalarında belirtilen bakılırsav yerlerine atanmıştır.
Bilgi Teknolojileri ve Bağlantı Kurulu
– Başkanlığına Ömer Abdullah KARAGÖZOĞLU,
– Üyeliğine Orhan ÖĞE,
– Üyeliğine Hüsnü KILIÇ,
5/4/1983 tarihindeki ve 2813 sayılı Kanunun 8 inci unsuru ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci hususları mucibince atanmıştır.
18 Ağustos 2022
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI