18 Eylül milat oldu, protestolar her bölgeye yayılacak

Adanali

Member
İstanbul Fatih’te binlerce kişi LGBT lobisinin günden güne artan dayatmalarına karşı yürüdü. Protesto Türkiye ile bir arada birfazlaca ülkede büyük yankı uyandırdı. Fikirde Birlik ve Çaba Platformu Genel Lideri Kürşat Mican, gazetemize yaptığı açıklamada yürüyüşü kıymetlendirdi ve 18 Temmuz’un yürütülen ahlaksız propaganda ve küresel ölçekli tahribat projesine karşı milat niteliği taşıdığını söz etti. Yağan şiddetli yağmura karşın 30 bini aşkın ailenin Saraçhane’ye koştuğunu belirten Mican şunları söylemiş oldu: Dünyanın en tehlikeli örgütü olan LGBT yapılanması İstanbul mitinginden olağanüstü rahatsız oldu. Milletimizin bugünü ve geleceğini tehdit eden bu haysiyet düşmanlığının tedirginliği hayli daha fazla artacak zira biz bu protestoları dalga dalga her bölgeye yayacağız.

FARKINDALIK ARTIYOR

Türkiye’de LGBT tehlikesi epeyce geç fark edildi. Biz 5 yıl evvel başlatmış olduğumız ihtar hedefli faaliyetler dahilinde onlarca konferans, panel düzenledik. Ben bu doğrultuda iki kere mahküm edildim. Halkımız Sırbistan’daki yürüyüşle biraz sarsıldı. Rusya’da yürütülen LGBT aksisi kampanya da bu manada iç kamuoyu açısından tesirli oldu. İstanbul-Saraçhane’ye çocukları ile koşan o aileler neden orada olduklarını fazlaca düzgün bilen insanlardı. LGBT’ye karşı Türk toplumunda farkındalık katsayısı olağanüstü artıyor.

BU TEHLİKEYİ GÖRÜN!

Şu ana dek ahlaksız akımı nazarannler yalnızca dehşet ve tasa ile ne yapmalıyız diye soruyordu. Biz konferanslar haricinde 150 bin ıslak imza topladık. Siyasi, bürokratik, sivil toplum kuruluşları nezdinde ahlaksızlığı yayan dernek ve benzeri yapıların kapatılması için müracaatlarda bulunacağız. Medya ve başka yollarla tanıtımının yapılmasının kanunen yasaklanması ismine tüm teşebbüslerde bulunacağız. Türkiye’nin her yerinden beşerler ve STK’lar arıyor. Bu yansıyı tek bir alanda toplayıp tek ses halinde hareket etmesini sağlamaya çalışacağız. Zira hakikaten de dünyanın en tehlikeli örgütü ile savaşıyoruz. Ne olur bütün milletimiz bu tehlikeyi görsün. Başta İçişleri Bakanlığı olmak üzere İstanbul Valiliği, Emniyeti ve birfazlaca resmi kurumun Saraçhane’deki aksiyona sunduğu takviye için de teşekkür ederim.

YILMAZ BİLGEN

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!